Antwerpse fijngevoeligheid

1024 573 Daan Debull

Spelen met stereotiepen
Dat een Antwerpenaar niet op zijn mond gevallen is, lijkt wel het understatement van de eeuw. Kort door de bocht, razendsnel van geest en voor geen gat te vangen. Gebruik humor en bereik uw doelgroep. Schrijf assertief en altijd klaar met een opmerking. En meestal is er dat dan eentje om de boel grondig op zijn standvastigheid te testen. Als u die karakterkenmerken kent, gebruik ze dan in uw voordeel. Zó bereikt u de doelgroep op een heel herkenbare manier – ook met een complexe boodschap. En daarbij garandeert het tegelijk een grappig resultaat. Enjoy!

Zeg het met beelden
Rood en wit, de liefdevolle kleuren. Die brengt de vijand steeds ten val. En wat er ook moge gebeuren, ons mannekes staan altijd pal … overal! RAFC garandeert altijd een portie voetbalemotie – puur en onversneden. Sinds 1880 doen ze dat elk jaar opnieuw. Ook in de toekomst. Dat was niet altijd even vanzelfsprekend. De club kende donkere tijden. Om er opnieuw bovenop te geraken, kiest Act as One resoluut voor fan participation.  Maar wa is da na fatel’ek?

 

Complexe boodschap succesvol overbrengen
Bij Antwerp kiezen ze resoluut voor originele communicatie. Dat maakt zelfs een relatief complexe boodschap gemakkelijk verteerbaar. Ken het DNA van uw doelgroep en speel erop in. Herkenbaarheid geeft vertrouwen. En dat vertrouwen is cruciaal om volgers te verzamelen.

Daan Debull
Author

Daan Debull

Bazinga! Hou u vast voor dé thrills voor uw tekst. Blaas uw lezer van zijn sokken met een classy stukje topcommunicatie. Puur een portie onversneden fun uit elk schrijftraject dat uw desk passeert. Ontdek vooruitstrevende tools die u vooruit katapulteren naar bedrijfsteksten 2.0: uw schijfjob zal hip zijn of zal niet zijn!

All stories by: Daan Debull