Dynamische speeches

Vind de kapstok en veranker uw boodschap

Bedrijfsteksten die uw lezer écht leest

“I have a dream.” Twee succesfactoren maken een speech – zoals die van Martin Luther King – excellent. De mathematische succesfactor structureert de boodschap en leidt het publiek naar de conclusie. De creatieve succesfactor kruidt de boodschap, overtuigt en entertaint.

Schrijf sneller
Doorloop heldere stappenplannen met gebruiksklare schrijfprincipes. Zó schrijft u sneller dynamische speeches.

Schrijf u in de spotlights
Uw publiek is niet zomaar uw publiek: u bent hun spreker! Respecteer uw luisteraar door hem een boeiende toespraak aan te bieden.

Volg het stappenplan
Leer uit sprekende voorbeelden: u oefent meteen alle technieken en ondervindt wat ‘speeches schrijven’ betekent. Schrijven wordt leuk!

Vraag uw offerte aan Stijn
Klaar om sneller dynamische speeches te schrijven? Bel naar Stijn op het nummer +32 495 64 34 94. En bespreek samen hoe u vlotter leert verwoorden.

Dubbel rendement voor uw bedrijf

De training ‘Dynamische speeches’ van Schrijftrainer.be rendeert dubbel:

  • Sprekers schrijven sneller een overtuigende speech.
  • Toehoorders worden geboeid én overtuigd.

Yeah, right! Allemaal mooi in theorie. Maar in de praktijk schiet je er geen meter mee op, toch? Ik in iedere geval niet. En dat is heel frustrerend voor een professionele tekstschrijver. Want als je die suggesties volgt, fantaseert u in een paar tellen tientallen virtuele lezers. Die allemaal net een tikkeltje anders zijn. Dus, ben je opnieuw bij af. Want wie moet u uit die lange rij potentiële lezers kiezen?

Tienstappenplan
Wilt u een boodschap laten nazinderen? Doorloop dan tien cruciale stappen. Alleen zo krijgt u een uitgekiende tekst waarmee uw spreker indruk maakt. Voorbereiden, uitschrijven, bijschaven en … scoren!

Ze lachten toen u met Schrijftrainer.be kwam aanzetten. Tot drie keer zoveel lezers uw call to action wél uitvoerden …

Gelukkig is er een systeem dat écht werk. En de keuze voor een virtuele lezer van honderden mogelijkheden terugbrengt naar vier. En dat aantal is wél te overzien. Het is een gebruiksvriendelijk stappenplan dat al duizenden overtuigende teksten opleverde. Een methode die meer dan tien jaar praktijk puntgaaf polijstte: puur en recht naar de essentie. Uw golden ticket voor een onmiddellijke toegang tot de aandacht van uw lezer.