Eindredacteur

Eindredacteur = Testende cijferaar
“Alleen de naakte cijfers zijn van tel.” Een Testende cijferaar baseert zich op feiten en niets dan de feiten. Zit er een foutje in uw procedure? Spijtig, maar u verliest op slag alle geloofwaardigheid. En dus ook de aandacht van een Eindredacteur. Want alleen een onomstotelijk mathematisch bewijs is goed genoeg om een boodschap over te brengen.

Een Testende cijferaar maakt razendsnel kosten-batenanalyses. Daarvoor vertrouwt hij op de naakte eigenschappen die hij zelf analyseert tot een eindresultaat. Met emotie bereikt u weinig tot helemaal niets. Zolang er geen betere aanpak bewezen is, blijft de Testende cijferaar bij de huidige oplossing. Niet uit nostalgie, wel uit rationaliteit.

Eindredacteur - blauw = correct - nadenken
Bernard Lencolure
Eindredacteur

Gebruik geen verkoopspraatjes. Die doen een Eindredacteur steigeren. Hij houdt nog het meest van een zwart-witvoorstelling. Het is A of B, maar niet ergens iets tussenin op basis van willekeurige ingevingen. Vertrouw erop dat hij uw boodschap zelf naar waarde schat. Door hem de pure essentie aan te reiken, ontdaan van alle franjes. Klopt uw verhaal? Dan hebt u aan een Testende cijferaar een bijzonder trouwe compagnon.

Groene boekje: dé woordenlijst
Groene boekje: dé woordenlijst
1000 666 Bernard Lencolure

De officiële woordenlijst — beter bekend als het ‘Groene Biekje — is uw kortste (spellings)weg naar alle woorden uit het Standaardnederlands.

“Wat is dat eigenlijk … een copywriter?”
1024 683 Bernard Lencolure

Een copywriter schrijft teksten in opdracht van een bedrijf of een organisatie. Om de specifieke lezer te overtuigen een vooraf bepaalde opdracht uit te voeren door het exacte verwachtingspatroon te beantwoorden met ultieme lezersvoordelen. Haal daarvoor inspiratie bij een journalist en een auteur. Met hun vaardigheden vergroot je jouw copy-succes.

Vermijd dubbele ontkenning
1024 699 Bernard Lencolure

Een negatieve boodschap decoderen kost meer leesebnergie. Vervang daarom dubbele ontkenningen zoals ‘niet ongebruikelijk’ met ‘komt vaak voor’. Uw lezer is u dankbaar. En u oogst méér rendement.

Vermijd passieve zinnen
1024 683 Bernard Lencolure

Originele tekst: Nauwkeurige optische meetbank. Op de meetbank worden met behulp van lasermetrologie optische oppervlakken gecontroleerd. Door het gebruik van innovatieve ontwerpconcepten worden stabiliteit en herhaalnauwkeurigheid van de metingen geoptimaliseerd en geometrische fouten van de sledes geminimaliseerd. Beide sledes maken gebruik van luchtlagers en worden aangedreven door lineaire motoren. Groot formaat gantry. Deze groot formaat gantry is opgebouwd op een granieten basis waardoor over het volledige werkgebied uitstekende prestaties worden gehaald. De brug wordt aan beide zijden met behulp van lineaire motoren aangedreven in…

Vermijd ouderwetse woorden
1024 683 Bernard Lencolure

Grammaticaal is er niets mis met ouderwetse woorden. Maar die wegen wel op uw bedrijfsimago. Dynamische uitstraling? Overtuig met moderne taal! Originele tekst: Het toezicht over de notarissen en kandidaat-notarissen en de tuchtrechtspraak, alsmede het financiële toezicht Afdeling 1. Het toezicht en de tuchtrechtspraak Artikel 93 1. Het…