FAQ

Vind uw schrijftrainer-antwoorden

Uw schrijftraining

Schrijftrainer.be geeft schrijfopleidingen om meer effect met uw commerciële en redactionele teksten te genereren. U leert algemene principes én specifieke schrijfprocedés voor bepaalde teksttypes. Kies uw training in het menu hierboven.

Individueel of in groep: we ontwikkelen een specifieke inhouse-training op maat. U bepaalt de voor u meest geschikte trainingsomstandigheden.

Toch blijft de doelstelling altijd dezelfde: op een originele en aangename manier leert u teksten schrijven die ‘aankomen’. Zodat u meteen zelf aan de slag kunt om uw lezer te overtuigen en hem tot actie aan te zetten.

Zoekt u een spreekcursus? Een cursus spelling? Een andere taalcursus? Dan kunnen wij u niet zelf helpen. Wel raden wij u graag de taalpartner aan, die wij hiervoor blindelings vertrouwen.

Hebt u een spelling- of schrijfopleiding voor ogen? Fantastisch: dat is helemaal ons ding.

Omdat we bijzonder aardige mensen zijn. Altijd klaar voor een informatief gesprek bij een kopje koffie. 🙂

Omdat Schrijftrainer.be uniek is: iedere trainer van Schrijftrainer.be is tegelijk een actieve copywriter of een eindredacteur. Wat u tijdens een opleiding hoort, beschrijft hoe wij zelf – als copywriter – een gelijkaardige schrijfopdracht aanpakken. U leert letterlijk van ervaringsdeskundigen die dagelijks teksten schrijven waarover opdrachtgevers én lezers tevreden zijn.

Zou u met een freelance trainer werken? Dan kiest u voor een trapezenummer zonder vangnet. En profiteert u niet van de vaardigheden van actieve copywriters. Schrijftrainer.be werkt – tijdens de voorbereiding van het lesmateriaal – met een driedubbele schrijfronde van copywriter,  kwaliteitsbewaker en eindredacteur. Hun invalshoeken zijn de inspirerende voedingsbodem voor onze schrijftrainingen.

Schrijftrainer.be verenigt zo het beste van twee werelden: de expertise en flexibiliteit van de freelancer met de kwaliteit en zekerheid van het trainingsbureau.

U neemt contact met ons op.

Stijn, de Schrijftrainer.be-coördinator, zet samen met u de krijtlijnen uit tijdens een verkennend gesprek: doelstellingen, trainingstype, locatie, … Tijdens die voorbereiding bespreken we ook al de opvolging: krijgen de deelnemers een opfrissingsmoment of evalueren we hun vooruitgang via e-mail?

U krijgt een sluitende offerte die u bevestigt met de bestelbon.

De trainer gaat aan de slag. De standaardtrainingen krijgen altijd een persoonlijke invulling, waarbij de trainer voorbeeldmateriaal opdiept uit het archief.

Hebt u eigen tekstmateriaal voorhanden? Graag, dan baseren wij ons daarop. U krijgt een didactisch onderbouwde training, met gebruiksklare suggesties en een grondige opvolging.

Prijs en opvolging

Tja, u zou ook elke copywritingopdracht kunnen uitbesteden. Maar waarom niet de gulden middenweg kiezen? En uw medewerkers de middelen aanreiken om ten minste al puike werkteksten op papier te zetten. Zodat u die aan het copywritingbureau kunt voorleggen, en tijd en geld besparen.

Een ‘in house’ training van een halve dag kost vanaf 1250 euro (excl. btw), een hele dag vanaf 2250 euro (excl. btw). Dat zijn de prijzen voor inhousestandaardtrainingen.

Maar we garanderen u een maximum leerrendement door úw voorbeelden in de training te verwerken. Dat vergroot de herkenbaarheid en de relevantie van de opleiding enorm. Zo focussen we gedetailleerd op uw verwachtingen en wensen. U krijgt altijd vooraf een sluitende offerte.

U betaalt een voorschot, dat ten laatste drie dagen voor de trainingsdatum op de rekening van Schrijftrainer.be staat. Na de training ontvangt u een factuur met het totaalbedrag – uiteraard met kwitantie van uw voorschot. Wij rekenen wel op een stipte betaling – uiterlijk 15 dagen na factuurdatum.

U vindt onze algemene voorwaarden ook op de laatste pagina van elke offerte en achteraan op elke factuur.