Verras met uw ‘over ons’

1024 577 Daan Debull

Geen saaiere pagina dan de gemiddelde ‘Over ons’. Surf naar een willekeurige bedrijfswebsite, klik op die ‘About us’ en … verzeil in een heerlijk dutje. En dat u afhaakt, is terecht. Want niemand raakt echt opgewonden van een hoop jaartallen afgewisseld met bortsklopperij. Doorbreek die traditie. En schrijf voor uw bedrijf een presentatie die uw lezer wél boeit.

Resoluut voor de verrassing
Stel: u bent copywriter van dienst. op een dag waait er een zootje ongeregeld binnen. Bijgestaan door een manager in een net pak. Hij brieft u over de branding en het marketingconcept van uw specifieke opdrachtgever: een volleybalteam. Niet zomaar een team. Een van de beste die ons land rijk is. U krijgt carte blanche. Tenminste, als u de doelgroep weet te boeien met een presentatie die haaks staat op de traditionele slaapverwekkers.

Tóón uw (bedrijfs)expertise
Hoe doe je monden openvallen? Door staaltjes van indrukwekkende expertise te presenteren. Et voila. Doe dat dan ook. Niks van Pieter-Jan is  heer erg goed in … En Joppe is uw man voor … Laat dat voor de saaie concullega’s. In plaats daarvan: show them what you got! Want zien is geloven. En vanuit dat geloof komt u veel efficiënter bij de essentie elke succesvolle bedrijfscommunicatie: vertrouwen.

Dus … laat u inspireren door de ‘Over ons’ van Volleyteam Knack Roeselare.

Daan Debull
Author

Daan Debull

Bazinga! Hou u vast voor dé thrills voor uw tekst. Blaas uw lezer van zijn sokken met een classy stukje topcommunicatie. Puur een portie onversneden fun uit elk schrijftraject dat uw desk passeert. Ontdek vooruitstrevende tools die u vooruit katapulteren naar bedrijfsteksten 2.0: uw schijfjob zal hip zijn of zal niet zijn!

All stories by: Daan Debull