Lettercoiffeur

Lettercoiffeur = Emotionele teamspeler
Weet u hoe een Emotionele teamspeler zijn vergadering begint? Met een vraag over uw privéleven. “Hoe is het met de kinderen? En op vakantie … alles goed verlopen? Zeg, als we eerst eens naar de foto’s kijken. Dan kunnen we daarna vergaderen.” Hij is vooral geïnteresseerd in hoe u zich voelt. De teamdynamiek is belangrijker dan resultaten bereiken.

Een Emotionele teamspeler is heel traditioneel ingesteld. Eens vertrouwend met een systeem of apparaat, dan houdt hij dat liever zo. Gevolg? Hij komt nu nog altijd met een gsm op de proppen waarvan u de antenne eerst moet uittrekken. Een ‘boterhammendoos’ die volledig afgebladderd is. Maar wel nog werkt. “Waarom zou ik dan een nieuwe moeten kopen? Van deze weet ik tenminste hoe hij werkt.”

Lander van 't Voske
Lettercoiffeur

Hét obstakel voor een Emotionele teamspeler is … stress. Zet u hem onder druk, dan klapt hij helemaal dicht. Combineer dat met een onpersoonlijke aanpak en u hebt helemaal niets meer aan hem. Zorg dus zeker dat u een telefoonnummer geeft waarop hij u kan bellen voor een portie ‘menselijk contact’. Of zet uw deur open: nodig hem uit om alles samen te bespreken en uit te voeren.

Investeer in RCO (Reader's Comfort Optimization)
SEO is dood. Leve RCO!
1024 683 Lander van 't Voske

Moderne SEO zit complex in elkaar. Investeer daarom in Reader’s Comfort Optimization (RCO). Want daarmee slaat u twee vliegen in één klap: een tekst die lekker leest … scoort!

Net Words – Nick Usborne
1024 683 Lander van 't Voske

Het boekje over schrijven voor internet vierde intussen zijn zoveelste verjaardag. Maar … man oh man … dit blijft een bijzonder efficiënte eye opener.  Net Words van Nick Usborne motiveert om voortdurend positief-kritisch naar webteksten te kijken. Aan de slag…

Hot Text: Web Writing that Works – Lisa en Jonathan Price
1024 676 Lander van 't Voske

Schrijven voor internet is schrijven gedeeltelijk heruitvinden. Want internetgebruikers hebben hun eigen verwachtingen en hun individuele profiel. Hot Text: Web Writing that Works focust precies daarop. Glasheldere uitleg De auteurs verdienden hun pluimen als journalist, auteur en leerkracht. Uw garantie voor een duidelijke aanpak, gebaseerd op feiten én gebruiksklaar aangereikt. Laat u inspireren en vind een eigen stijl voor uw webteksten. Amerikaans Lees dit boek vooral omdat het u motiveert tot een originelere aanpak. Laat u…

Verleiden op internet – Aartjan van Erkel
1024 595 Lander van 't Voske

Iedereen heeft zo wel zijn eigen tips voor webteksten schrijven. Maar … uw doelgroep gaat echt overstag dankzij de gebruiksklare tips in Verleiden op internet van Aartjan Van Erkel.