Notuleren en verslagen schrijven

Vat de essentie van elke meeting

Schrijf vergaderverslagen die wél leesbaar zijn

Een vergaderverslag is een momentopname. De neergeschreven essentie van (pittig) overleg. Vergelijk het met een foto. Daarop bevries je een specifiek moment. En dat kan een heel interessant resultaat opleveren. Of … een doodsaai kiekje. Leer om telkens een magistraal beeld op het netvlies van uw lezer te projecteren. Intrigerend in zijn totaliteit, verfijnd in zijn details. Correct genoteerd, vlot verwoord en maximaal bruikbaar.

Schrijf sneller
Doorloop heldere stappenplannen met gebruiksklare schrijfprincipes. Zó schrijft u sneller overtuigende bedrijfsteksten.

Schrijf u in de spotlights
U bent al super creatief. Nu alleen nog uw schrijfproces ‘lean and mean’ maken. En u bent meteen hét schrijfidool van uw collega’s.

Volg het stappenplan
Correct, efficiënt en meetbaar succesvol: leer uw succesrecept duurzaam toepassen. En herhaal het in ál uw teksten.

Vraag uw offerte aan Stijn
Klaar om sneller overtuigende bedrijfsteksten te schrijven? Bel naar Stijn op het nummer +32 495 64 34 94. En bespreek samen hoe u vlotter leert verwoorden.

Succesverslag = slimme notulen + gebruiksklare schrijfprincipes

Pling-plong … U hebt een nieuw bericht … Het vergaderverslag van de afgelopen meeting.” Zucht. U staat niet meteen op tafel te dansen als er nog eens een verslag in uw mailbox arriveert. Vreemd. Want die verslagen behandelen geregeld de meest essentiële beslissingen van uw bedrijfsaanpak. Leer ze zo schrijven dat ze wél intrigeren.

Een team motiveren en gemotiveerd houden, kost hopen energie. Net zoals een doelgroep overtuigen dat uw product of dienst hét antwoord biedt. Slaagt u erin, dan is dat nooit toevallig. Integendeel, er vraagt heel wat denkwerk en voorbereiding. Net daarom vergadert u regelmatig. Capteer de essentie van die gesprekken in een verslag dat inspireert en motiveert. Jahaa, dat kán!

Ontdek de meest comfortabele manier om snel de juiste informatie te notuleren tijdens het gesprek. Verwerk die notulen tot een goed gestructureerd verslag. En verfijn uw tone of voice tot die precies aansluit bij de verwachtingen van uw doelgroep. Zo zijn uw verslagen wél een gebruiksklaar werkinstrument waarmee uw collega’s ‘goed geïnformeerd’ verder bouwen aan het bedrijfssucces.

Als slimme notulist werkt u zoals een fotograaf: druk op het juiste moment af en presenteer een fascinerend beeld.

Bepaal de meest relevante verslagvorm, leer doelgericht notuleren, verfijn uw schrijfvaardigheden en smeed alles tot een ijzersterke aanpak. Controleer het eindresultaat en stuur uw aanpak gericht bij als dat nodig is. Kom met de juiste tools aan de start van elke meeting. En ontpop u tot dé notulist van uw bedrijf. Uw collega’s vinden het nu al een geweldig vooruitzicht!