Schrijfopleiding via Cevora

Gratis voor werknemers van PC200
Collega-deelnemers uit úw sector

Uw werkgever schrijft specifieke bijdragen over voor het paritaire comité 200. In ruil daarvoor volgt u gebruiksklare opleidingen. Bijvoorbeeld een schrijftraining via Cevora over efficiënte bedrijfsteksten leren schrijven. U blij, uw werkgever tevreden en uw lezer … helemaal overtuigd dankzij uw glasheldere schrijfaanpak.

Gratis dankzij bijdragen
Geen kosten, maar wel héél veel opbrengst. Kies uw bedrijfsopleiding uit het brede Cevora-aanbod. En focus vooral op de schrijftrainingen. Want een modern bedrijf draait pas écht goed als u de doelgroep overtuigd via heldere communicatie vol lezersvoordelen.

Beproefde aanpak
U volgt een training die staat als een huis. Jarenlang verfijnde de trainer de inhoud en de aanpak. Op basis van de suggesties op de feedbackformulieren. Resultaat? U krijgt een verfijnde methodiek die haar efficiëntie bewezen heeft.

Leren en lachen
Vind uw leer-buddy en geniet van de goede zorgen in de trainingscentra. Een lekkere kop koffie, een originele trainingsaanpak en een trainer die u met plezier gebruiksklare schrijf-tools presenteert. Sjakka!

Smeed vriendschapsbanden
Uw collega-deelnemers komen stuk voor stuk uit een PC200-bedrijf. Dat schept een band. Start meteen met een hartverwarmend gesprek tussen gelijkgestemden. Herken de werkpraktijk en boek samen … (schrijf)resultaat.

Copywriting: sneller overtuigende bedrijfsteksten schrijven

Ontdek vijf cruciale schrijfprincipes. Leer ze toepassen op úw teksten. En merk dat uw boodschap precies de juiste reactie oplevert.

Notulen en vergaderverslagen

Een gebruiksklaar vergaderverslag is een slimme momentopname: goed ‘gekadreerd’ én inspirerend.

Efficiënt schrijven voor internet en social media

Leer overtuigen met webteksten. Mét aandacht voor ‘Search Engine Optimization’ en ‘Reader’s Comfort Optimization’.

Slimme personeelsadvertenties

Overtuig uw specifieke droomkandidaat via uw doordachte advertentie. Zo overtuigt u meteen de juiste profielen.

Slimme personeelsadvertenties schrijven

Leer hoe u personeelsadvertenties schrijft die inspelen op het beslissingsproces van sollicitanten.