Kneedbare service

Leer efficiënt schrijven op úw manier
Interactief

Dankzij onze unieke BART-aanpak leert u efficiënt schrijven. De ‘B’ staat voor beleven, ‘A’ voor analyseren, ‘R’ voor remediëren en ‘T’ voor toepassen. Zie waar het fout gaat in een tekst, ontdek hoe dat komt, vind de juiste oplossing en ervaar hoe haalbaar het is om die oplossing in úw teksten toe te passen.

Stapsgewijs

Elke training bevat een spanningsboog – van het begin tot het einde. Zo blijft u geboeid luisteren én oefenen. Via een stappenplan ontdekt u de juiste schrijfvaardigheden voor elke bedrijfstekst. Elk theoretische onderdeel is gekoppeld aan duidelijke voorbeelden op basis van uw teksten.

Gereedschapskist

Vul uw gereedschapskist met de tools die u nodig hebt – net zoals iedere andere vakman. De aangereikte schrijfprincipes zijn flexibel genoeg. Zet ze naar uw hand om efficiënt in te spelen op elke schrijfopdracht. Leer ze efficiënt gebruiken en merk meteen dat u sneller schrijft.

Onze vaardigheden

Schrijftraining
Copywriting
Eindredactie
Originaliteit

Opleiding door copywriter,
via uw teksten

Schrijftrainer.be is een opleidingsbureau met trainers die stuk voor stuk actief zijn (en blijven!) als copywriter of eindredacteur. Ze verwerken hun dagelijkse schrijfervaring en beproefde tekstaanpak in elke opleiding.

We verfijnen onze aanpak via rechtstreekse feedback

0
Schrijftrainingen
0
Koppen koffie
0
Dagen

Precies volgens uw verwachtingen

De kruisbestuiving tussen de copywritingexpertise van de trainer en de didactische aanpak van Schrijftrainer.be verzekert leeropbrengst.

Daarvoor vertrekken we uit voorbeeldteksten van de deelnemers zelf. Dat vergroot de herkenbaarheid. Tijdens oefenmomenten ontdekt de deelnemer hoe hij de aangereikte schrijfprincipes efficiënt toepast. Daarna presenteren we een herschreven versie naast de originele tekst. Zo ziet de deelnemer meteen welke meerwaarde de aangereikte principes opleveren. Na de opleiding heeft de deelnemer alles in handen om sneller een betere tekst te schrijven.

 • Klant

  Als klant krijgt u een individueel leertraject, met aandacht voor uw specifieke wensen en leerdoelstellingen.

 • Prospect

  Als prospect vindt u suggesties voor een efficiëntere tekstproductie via de website.

 • Trainer

  Als trainer krijgt u opdrachten waarin uw copywriting- én opleidingservaring elkaar uitdagen en versterken.

 • Leverancier

  Als leverancier bent u onze partner, van wie we de facturen stipt betalen.