Stijn Verdickt

Schrijftrainer, copywriter en zaakvoerder

Het soort teksten dat me het meeste ligt? Talige kometen die met een rotvaart – via het netvlies van de lezer – tegen de netten van zijn mentale doel verdwijnen. Zakelijke communicatie die doet wat ze moet doen: informeren, overtuigen en doen reageren.

Voordelen overtuigen
Té simpel? Neen, want elke dag gaan er tientallen boodschappen onopgemerkt voorbij. Ze missen hun doelgroep volledig. Niets meer dan ruis in de ether. Dat is zonde. Toch?

Nochtans is het mogelijk om een boodschap overtuigend tot bij de doelgroep te brengen. Het geheim: vertrekken vanuit voordelen in de plaats vanuit eigenschappen. Met dat keukenrecept ga ik dagelijks aan de slag: als schrijftrainer én copywriter.

Trainer = copywriter
Resultaat? Schrijfopleidingen waarin de deelnemers écht overtuigende teksten leren schrijven. En … een eigen pen die altijd even scherp blijft. Omdat ik mezelf voortdurend blijf uitdagen om de best mogelijke tekst te schrijven. Tot tevredenheid van de opdrachtgevers én de deelnemers. De een ziet de essentie van zijn verhaal vervat in een vlot leesbare tekst. De andere weet precies hoe het aanbod zijn dagelijkse leven verbetert.

Brede horizon
Literatuur, journalistiek en copywriting: een veelzijdige opleidingenmix en verschillende jaren praktijkervaring verbreedden mijn horizon. Gevolg? Genoeg bagage om elke opdracht vanuit een verfrissend perspectief te benaderen. Geen platgetreden paden. Wél verrassende overtuigingskracht. In zijn pure vorm. Eenvoudig verwoord. Maar nooit simplistisch.

Overtuiging van 24 karaat
De afgelopen jaren trainde ik tientallen deelnemers. Die beloonden de aanpak en de inhoud met heel positieve reacties op de feedbackformulieren. Díe reputatie hou ik ook de komende jaren hoog. Want daaruit put ik voldoening en ondertussen gaat Schrijftrainer.be prat op trainingen die aanslaan bij de doelgroep. Haal daaruit ook úw voordeel. Leer efficiënt overtuigende bedrijfsteksten schrijven – zoals honderden deelnemers u succesvol voordeden.