Taalvirtuoos

Taalvirtuoos = Schalkse ruiter
U kent hem wel, de Schalkse ruiter. Hij zwiert eerst zijn splinternieuwe, hypermoderne smartphone op tafel en komt er dan pas bijzitten. Terwijl hij frivool de sleutels van zijn Porsche Panamera rond zijn vingers maat draaien. Meteen een grapje om de sfeer erin te brengen en dan een straf verhaal waarmee hij de aandacht van álle aanwezigen naar zich toetrekt.

Een Schalkse ruiter barst van de creativiteit. Hij is uw zegen tijdens brainstormsessies: de meest originele ideeën komen uit zijn koker. Waarbij hij ook nog eens het gesprek zelf gaande houdt. U hoeft er niets voor te doen, alleen ontspannen en meedrijven of zijn flow.

Daan Debull
Taalvirtuoos

De sterkte van een Taalvirtuoos is meteen ook zijn zwakte: in al zijn enthousiasme vergeet hij formele afspraken over timings en deadlines. Die ziet hij als belemmeringen voor zijn creatieve ingevingen. En voor sommige komt hij ook veel te vrijpostig over. Toegegeven, een Schalkse ruiter flapt er eerst iets uit om nadien pas na te denken over de inhoud. Met behoorlijk wat genante situaties tot gevolg.

Leer slim bloggen - blog slim
Een grijze blog doet hélemaal niets. Tot u hem in vijftig tinten schildert.
1024 683 Daan Debull

De kracht van een blog is dat u met een unieke kijk en een persoonlijke stijl schrijft over uw vak . Grijze teksten torpederen uw imago. Ga daarom resoluut voor een bonte bedrijfsblog.

Antwerpse fijngevoeligheid
1024 573 Daan Debull

Bij Antwerp kiezen ze resoluut voor originele communicatie. Dat maakt zelfs een relatief complexe boodschap gemakkelijk verteerbaar. Ken het DNA van uw doelgroep en speel erop in. Herkenbaarheid geeft vertrouwen. En dat vertrouwen is cruciaal om volgers te verzamelen – zeker als het gaat over een Antwerpenaar. 🙂

Verras met uw ‘over ons’
1024 577 Daan Debull

Uw ‘Over ons’ is voor veel prospects de eerste kennismaking met uw bedrijf’saanpak). Zorg dat die eerste ontmoeting naar meer smaakt.