Tekststrateeg

Tekststrateeg = Strijdende kampioen
Altijd verder, hoger en sneller. Niet voor de schouderklopjes achteraf. Dat zal de Strijdende kampioen worst wezen. Wél om zijn innerlijke drang te bevredigen. Een diepe impuls die hem aanspoort om voortdurend zijn eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. Een persoonlijke strijd met de elementen.

Probleem? Uitdaging!
Een Strijdende kampioen ziet razendsnel een uitdaging – zijn terminologie voor wat anderen een ‘probleem’ noemen. Daarbij formuleert hij al even snel zíjn ultieme oplossing. En hij stippelt de kortste weg uit tussen zijn uitdaging en oplossing. Alles wat op dat pad ligt, bulldozert hij aan de kant. Zonder omzien en zonder medelijden.

Rik van Panteringhem
Tekststrateeg

Buigen of barsten
Een Tekststrateeg bereikt zijn ambitieuze doelen. Hij zorgt voor de constante drive om de grenzen telkens weer te verleggen. Opgeven staat niet in zijn woordenboek. Waardoor hij anderen inspireert om zichzelf te overtuigen. Of volledig de verdoemenis inrijdt met zijn immense veeleisendheid. Daag de Strijdende kampioen uit en u hebt zijn aandacht.

Schrijfcoach voor bedrijfsteksten
Schrijfcoach voor bedrijfsteksten
1024 768 Rik van Panteringhem

Jouw schrijfcoach voor bedrijfsteksten geeft je een heldere en gebruisklare basis om de eeficiëntste tekstvariant te schrijven — eerst denken, dan tikken.

Schrijf slimme meta titels voor SEO
Schrijf slimme meta titels voor SEO
1024 661 Rik van Panteringhem

Dankzij jouw slimme meta titels en meta descriptions scoor je voor SEO: zet je pagina bovenaan op de Google-resultatenpagina.

Copywriting is jouw ultieme citymarketing
1024 683 Rik van Panteringhem

Zet je stad of gemeente op de kaart dankzij heldere en overtuigende communicatie die inwoners gebruiksklare voordelen presenteert. Dát is citymarketing 2.0!

Herschrijven is gemakkelijk
1024 605 Rik van Panteringhem

Trek je schrijfproces uit elkaar in twee totaal onafhankelijke onderdelen: je denkproces en je intikproces. Begin pas te tikken als je denkproces helemaal rond is, als je tekst helemaal klaar is in je hoofd. Neem dus eerst een stuk kladpapier en schuif je toetsenbord ver weg. Kwestie van jezelf te verplichten om dat denkproces alle kans te geven.

Schrijf zoals u spreekt
1024 686 Rik van Panteringhem

Overtuig uw klant dankzij vlotte zinnen – tijdens een gesprek of in uw bedrijfstekst. Indruk maken met moeilijke woorden? Vergeet het. Dat veroorzaakt alleen frustratie en onbegrip. Ga resoluut voor korte, gebalde én correcte zinnen. Hét succesrecept voor overtuigende teksten.

Schrijf assertief
1024 852 Rik van Panteringhem

Schrijf assertief. Want dat doet wonderen voor uw geloofwaardigheid. Super Tuesday is dé dag tijdens de Amerikaanse voorverkiezingen. Verschillende staten kiezen tegelijk hun Democratische of Republikeinse presidentskandidaat. Wie op Super dinsdag scoort, heeft een goede kans om het te mogen opnemen in de verkiezingen –…