Krijg de unieke schrijftraining die jouw bedrijf nodig heeft

1024 682 Overtuigende copywriting

Jouw efficiënte schrijftraining begint met een stoomcursus ‘mensenkennis’. Want alleen als je de relevante verwachtingen van je doelgroep kent, kan je duurzaam overtuigen. Dankzij het DISC-systeem heb je een heldere en gebruiksklare houvast voor een succesvolle inschatting als stabiele basis voor jouw copywriting.

efficiënte schrijftraining
Leer hoe je sneller overtuigende bedrijfsteksten schrijft. Dankzij jouw efficiënte schrijftraining vind je dé oplossing voor elke doelgroep.
Photographer: John Schnobrich | Source: Unsplash

Interactief

Dankzij onze unieke BART-aanpak leer je efficiënt schrijven. De ‘B’ staat voor beleven, ‘A’ voor analyseren, ‘R’ voor remediëren en ‘T’ voor toepassen. Zie waar het fout gaat in een tekst, ontdek hoe dat komt, vind de juiste oplossing en ervaar hoe haalbaar het is om die oplossing in úw teksten toe te passen.

Stapsgewijs

Elke efficiënte schrijftraining bevat een spanningsboog – van het begin tot het einde. Zo blijf je geboeid luisteren én oefenen. Via een stappenplan ontdekt u de juiste schrijfvaardigheden voor elke bedrijfstekst. Elk theoretische onderdeel is gekoppeld aan duidelijke voorbeelden op basis van uw teksten.

Gereedschapskist

Vul uw gereedschapskist met de tools die je nodig hebt – net zoals iedere andere vakman. De aangereikte schrijfprincipes zijn flexibel genoeg. Zet ze naar je hand om efficiënt in te spelen op elke schrijfopdracht. Leer ze efficiënt gebruiken en merk meteen dat je sneller schrijft.

Opleiding door professionele copywriter,
op basis van jouw teksten

Schrijftrainer.be is een opleidingsbureau met trainers die stuk voor stuk actief zijn (en blijven!) als copywriter of eindredacteur. Ze verwerken hun dagelijkse schrijfervaring en beproefde tekstaanpak in elke efficiënte schrijftraining.

De kruisbestuiving tussen de copywritingexpertise van de trainer en de didactische aanpak van Schrijftrainer.be verzekert leeropbrengst.