Dankzij het DISC-model schrijf je kleurrijk én overtuigend

1024 682 Overtuigende copywriting

Leer bedrijfsteksten schrijven vanuit het DISC-model. Want die overtuigen jouw lezer om de call to action uit te voeren. Omdat je de juiste voordelen presenteert in een goed opgebouwde en vlot leesbare tekst. Werk sneller door jouw schrijfproces efficiënt te organiseren: leg de basis tijdens je denkproces en bespaar tijd dankzij een véél vlotter schrijfproces. Schrijven vanuit het DISC-model is jouw kortste weg naar copywriting die écht overtuigt.

Wat is kunst? De DISC-aanpak … dat is kunst!

De kwaliteit van je copywriting bepalen, is een complexe uitdaging. Of dat lijkt toch zo. Want uiteindelijk is het us lezer die het laatste woord krijgt: voert hij jouw call to action uit? Dan heb je een puik stukje copywriting geschreven. Maar dan is het uiteraard kwestie van die lezer te doorgronden. En dat is het moment waarop het DISC-model in de schijnwerpers komt staan. Wat daarmee krijg jij een heldere houvast om snel en slim te schakelen. En dat is meteen een belangrijk onderdeel uit onze missie: de kwaliteit van goede copywriting tastbaar en meetbaar maken. Zo kan je jouw vaardigheden gericht verfijnen.

schrijven vanuit het DISC-model
Kijk dankzij het DISC-model altijd met de juiste bril naar jouw doelgroep.
Photographer: Chinh Le Duc | Source: Unsplash4

Jouw trainer is zelf een ervaren DISC-schrijver

Schrijftrainer.be is een opleidingsbureau met trainers die stuk voor stuk actief zijn (en blijven!) als copywriter of eindredacteur. Ze verwerken hun dagelijkse schrijfervaring en beproefde tekstaanpak in elke opleiding. De kruisbestuiving tussen de copywriting-expertise van de trainer en de didactische aanpak van Schrijftrainer.be verzekert leeropbrengst.

Kleurrijke missie: schrijven van het DISC-model

Elke Schrijftrainer-opleiding vertrekt vanuit jóuw voorbeeldteksten. Dat vergroot de herkenbaarheid. Tijdens oefenmomenten ontdek je meteen hoe je de aangereikte schrijfprincipes efficiënt toepast. Elke oefening eindigt met een herschreven versie van de originele tekst. Zo zie je meteen welke meerwaarde de aangereikte principes opleveren. Na de opleiding heb je alles in handen om sneller een betere tekst te schrijven — de theorie én de praktijk.

Samen met jou bereiken we een droomresultaat, in een aangename sfeer en dankzij een constructieve aanpak. Je voelt je deel van een hechte groep die een duurzaam resultaat bereikt.

  • Als klant krijg je een individueel leertraject, met aandacht voor jouw specifieke wensen en leerdoelstellingen.
  • Als prospect vind je suggesties voor een efficiëntere tekstproductie via de website.
  • Als trainer krijg je opdrachten waarin uw copywriting- én opleidingservaring elkaar uitdagen en versterken.
  • Als leverancier ben je onze partner, van wie we de facturen stipt betalen.